logo
Søk
Søk
Søk
Søk
Meny

Om Romnes

Romnes er en av de ledende leverandørene av bildeler og utstyr til grossister, bilverksteder og bilforhandlere i Norge. Vi representerer noen av verdens mest kjente merke- og kvalitetsleverandører. Leverandører som også leverer originaldeler til bilindustrien.
«Romnes sortiment dekker det
meste av slite- og servicedeler,
samt verkstedmateriell»
Totalleverandør

Romnes sortiment dekker det meste av slite- og servicedeler, samt verkstedmateriell. I tillegg tilbyr vi programvare for bilverksteddrift samt diagnose- og klimautstyr.

SjekkPunkt
Romnes er også en av flere initiativtakere bak SjekkPunkt – et kjedekonsept som bidrar til at frittstående verksteder i Norge har tilgang på tekniske og driftsmessige kurs, felles markedsføring, og andre stordriftsfordeler.
Over hele Norge

Romnes har sentrallager i Skien og datterselskaper i Oslo, Trondheim, Bergen, Kristiansand, Sandnes, Haugesund, Hønefoss, Arendal, Tønsberg, Sarpsborg og på Hamar. I tillegg samarbeider vi med noen av de fremste regionale grossistene i Norge. Sammen kan vi tilby bilverksteder og bilforhandlere over hele Norge anerkjente kvalitetsdeler, rask levering, fagkunnskap og god service.

Velkommen til Romnes!