Nyhet: kabelreparasjonssett

Vi leverer nå kabelreparasjonssett for dører, bakluker, motorstyring, lyskontakter, parkeringshjelp, glødeplugger med mer. Du sparer tid, og resultatet blir bedre.

Les mer...

Med Romnes faller brikkene på plass

Samarbeider du med Romnes, får du det du trenger når du trenger det: Alt av slitedeler, selvfølgelig, men også verkstedkonsepter, diagnoseutstyr, online delekataloger og planleggings- og faktureringssystemer. Romnes er komplett og bidrar til knirkefri verksteddrift.

Les mer...

Merkevarer du kjenner!

Romnes leverer slitedeler fra noen av verdens mest kjente merke- og kvalitetsleverandører. Felles for dem alle, er at de også leverer til bilprodusentene. Det betyr at  "originaldeler" svært ofte er akkurat de samme som kommer fra Romnes.

Det gir deg trygghet fordi du vet at du alltid selger original merkekvalitet.

Les mer...

Sjekkpunkt - bli med i kjeden du også!

SjekkPunkt bidrar til å gi frittstående verksteder i Norge tilgang på profesjonell teknisk og driftsmessig utdanning, felles markedsføring, og bildeler av fullverdig kvalitet fra kjente merkeleverandører.

I dag er SjekkPunkt en av de store verkstedkjedene i Norge med mer cirka 200 av landets mest erfarne, frittstående bilverksteder og med lokale deleleverandører med på laget.

Les mer...
Left Right