Velkommen til Romnes Rogaland

Bygget 2017-2_450pix

Romnes Rogaland er en ledende leverandør av bildeler, utstyr og verkstedmateriell til bilverksteder og bilforhandlere i Rogaland. Etter mer enn en mannsalder i bransjen har vi i Romnes betydelig kunnskap og innsikt i et verksteds daglige utfordringer og behov. Romnes har blant annet vært en ivrig pådriver og initiativtaker bak utviklingen av flere dataløsninger som har bidratt til å skape en mer velorganisert og effektiv hverdag hos flere hundre norske verksteder. Gjennom utallige kurs og opplæringsprogrammer har Romnes bidratt til å gjøre norske verkstedmedarbeidere enda dyktigere. 

Romnes representerer noen av verdens mest kjente merke- og kvalitetsleverandører. Leverandører som også leverer originaldeler til bilindustrien.

Totalleverandør
Vårt sortiment dekker det meste av slite- og servicedeler, samt verkstedmateriell. I tillegg tilbyr vi programvare for bilverksteddrift samt diagnose- og klimautstyr.

SjekkPunkt
Romnes er også en av flere initiativtakere bak SjekkPunkt - et kjedekonsept som bidrar til at frittstående verksteder i Norge har tilgang på tekniske og driftsmessige kurs, felles markedsføring, og andre stordriftsfordeler.

Over hele Norge
Romnes har sentrallager i Skien og datterselskaper i Oslo, Trondheim, Bergen, Kristiansand, Sandnes, Haugesund, Arendal og på Hamar. I tillegg samarbeider vi med flere av de fremste regionale grossistene i Norge. Sammen kan vi tilby bilverksteder og bilforhandlere over hele Norge anerkjente kvalitetsdeler, rask levering, fagkunnskap og god service.

Velkommen til Romnes Rogaland!