Sarpsborg

Romnes Sarpsborg AS er under etablering, og starter opp i løpet av sommeren 2020.

Med Romnes Sarpsborg får bilverksteder og bilforhandlere i Østfold tilgang på en ny leverandør av anerkjente kvalitetsdeler, rask levering, fagkunnskap og god service.

Romnes er kjent som en av de ledende leverandørene av bildeler og utstyr til grossister, bilverksteder og bilforhandlere i Norge. Vi representerer noen av verdens mest kjente merke- og kvalitetsleverandører. Leverandører som også leverer originaldeler til bilindustrien.

Totalleverandør
Vårt sortiment dekker det meste av slite- og servicedeler, samt verkstedmateriell. I tillegg tilbyr vi programvare for bilverksteddrift samt diagnose- og klimautstyr.

SjekkPunkt
Romnes er også en av flere initiativtakere bak SjekkPunkt - et kjedekonsept som bidrar til at frittstående verksteder i Norge har tilgang på tekniske og driftsmessige kurs, felles markedsføring, og andre stordriftsfordeler.

Over hele Norge
Romnes har sentrallager i Skien og datterselskaper i Oslo, Trondheim, Bergen, Kristiansand, Sandnes, Sarpsborg, Haugesund, Hønefoss, Arendal, Tønsberg og på Hamar. I tillegg samarbeider vi med flere av de fremste regionale grossistene i Norge. Sammen kan vi tilby bilverksteder og bilforhandlere over hele Norge anerkjente kvalitetsdeler, rask levering, fagkunnskap og god service.