Romnes

Webasto reservedeler og varmere fra Romnes

Romnes starter nå opp med Webasto bilvarme. Vi har lagt til lager alle de mest brukte reservedelene til Webasto vannvarmere til person- og varebil, og i tillegg skaffer vi deler raskt fra Webasto sitt lager i Danmark. I noen tilfeller kan Webasto også levere komplett varmer.

Wabasto

Slik finner du deler

For å finne deler til en varmer, må du først vite hvilken type/modell varmeren er. (f.eks C, P, Z osv.) Dette står ofte på en merkelapp i motorrommet, og det står på selve varmeren. Som oftest er det vannvarmer på biler med vannkjøling, så let blant vannvarmere.

Webasto kataloger

Norsk Webasto nettside med de mest brukte delene: https://www.webastocatalouge.no/

Internasjonal Webasto nettside med komplett delekatalog, tekniske håndbøker og monteringsveiledninger: http://dealers.webasto.com (krever registrering / logg inn). Alle våre verkstedkunder kan registrere seg for å få tilgang til den internasjonale Webasto nettkatalogen. Klikk her for å registrere ditt verksted.

Tilgjengelighet på deler

Romnes i Skien har lagt til lager alle de vanlige reservedelene. Totalt er det cirka 120 delenumre som nå er på plass i hyllene. I tillegg kan vi skaffe hurtig fra Webasto sitt lager i Danmark. Kontakt din Romnes avdeling for fremskaffing av varer som ikke er på lager. Alfakode i Autodata er WEB.

Andre nyttige Webasto e-post adresser

Kundeservice i Norge: kundeservice-norge@webasto.com

Teknisk kundestøtte: teknisk@webasto.com

   
   
14. november 2016 - Skrevet av: Kjetil Gundersen