Velkommen til Romnes Kristiansand

Romnes Kristiansand bygget 300pix

Romnes Kristiansand er en av de ledende leverandørene av bildeler, utstyr og verkstedmateriell til bilverkstedene Agder-fylkene. Vi representerer et stort utvalg av kjente merkedeler, og leverer alt som ditt verksted trenger i det daglige. Hos oss får bilverksteder og bilforhandlere anerkjente kvalitetsdeler, rask levering, fagkunnskap og god service. Etter mer enn en mannsalder i bransjen har vi i Romnes betydelig kunnskap og innsikt i et verksteds daglige utfordringer og behov. Vi har bl.a. vært en ivrig pådriver og initiativtaker bak utviklingen av flere dataløsninger som har bidratt til å skape en mer velorganisert og effektiv hverdag hos flere hundre norske verksteder.

Romnes er en av de ledende leverandørene av bildeler og utstyr til grossister, bilverksteder og bilforhandlere i Norge. Vi representerer noen av verdens mest kjente merke- og kvalitetsleverandører. Leverandører som også leverer originaldeler til bilindustrien.

Totalleverandør
Romnes sortiment dekker det meste av slite- og servicedeler, samt verkstedmateriell. I tillegg tilbyr vi programvare for bilverksteddrift samt diagnose- og klimautstyr.

SjekkPunkt
Romnes er også en av flere initiativtakere bak SjekkPunkt - et kjedekonsept som bidrar til at frittstående verksteder i Norge har tilgang på tekniske og driftsmessige kurs, felles markedsføring, og andre stordriftsfordeler.

Over hele Norge
Romnes har sentrallager i Skien og datterselskaper i Oslo, Trondheim, Bergen, Kristiansand, Sandnes, Haugesund, Arendal og på Hamar. I tillegg samarbeider vi med flere av de fremste regionale grossistene i Norge. Sammen kan vi tilby bilverksteder og bilforhandlere over hele Norge anerkjente kvalitetsdeler, rask levering, fagkunnskap og god service.

Velkommen til Romnes Kristiansand!