Romnes

Philips lanserer X-tremeVision +130%

Philips lanserer nå halogenpæren X-tremeVision +130%. De nye lyspærene gir hele 130% mer lys på veien, og gir opp til 45 meter lengre sikt, sammenliknet med standard halogenpære.

H7_12972XV+S2_XV_400pix

Nye X-TremeVision 130% er skreddersydd for den mørke tiden vi går i møte. Sikt er avgjørende for å se og manøvrere forbi mulige hindringer i veibanen, og med halogenteknologien i disse pærene får sjåfører tett opptil xenon-sikt fra lyktene.

Teknologien gir 130 prosent mer lysstyrke enn en standard halogenpære, og dermed betydelig bedre tid til å se eventuelle hindringer og vurdere nødvendige tiltak.

– Disse pærene lyser opp til 45 meter lenger enn vanlige halogenpærer. I praksis betyr dette at en sjåfør som kjører i 80 kilometer i timen vil få to ekstra sekunder, til å reagere på hindringer i veibanen. Dette kan være helt avgjørende for din og andres sikkerhet, sier Martin Rapp, salgssjef i Philips Automotive Norge.

Nye X-tremeVision +130% gir markedets beste halogenlys, og egner seg svært godt for de aller fleste kjøretøy. For enkelte biler med kjente problemer med kort levetid på lyspærer, oftest på grunn av ekstra høy ladespenning - anbefales det heller å bruke LongLife EcoVision som gir 4x levetid sammenlignet med standard halogenlyspære.

De nye X-tremeVision Pluss 130% lyspærene er tilgjengelig i variantene under, og kan bestilles på Uparts.

Type      Artikkelnr.                          Forpakning

H1          12258XV Plus S2               sett á 2 stk
H4          12342XV Plus S2               sett á 2 stk
H7          12972XV Plus S2               sett á 2 stk

2. oktober 2014 - Skrevet av: Lars O. Ytterbø