Romnes

Parkerings-sensorer fra Valeo

Vi introduserer nå løse parkerings-sensorer fra Valeo, verdens ledende leverandør av parkeringssensor- og selvparkerings systemer til bilindustrien.

Valeo_parkeringssensorer

Løse Valeo parkerings-sensorer leveres komplett med tre innfestingsringer i fargene hvit, grå og sort, for best fargetilpassing til aktuell bil. Sensorene er i tillegg overlakkbare. Programmet består av 15 artikkelnumre som dekker 109 originalnumre. Valeo parkerings-sensorer dekker bare Valeo original, dermed får du alltid en originalsensor om du velger Valeo.  

Valeo leverer årlig parkerings-sensor systemer til mer enn ti millioner nye kjøretøy. Dette utgjør cirka 40% av verdens biler hvor slike systemer blir montert, og det vil også være dekningen på ettermarkedet. Altså dekker programmet ca 40% av bilene hvor parkeringssensor-system er fabrikk-montert. I de fleste tilfeller er parkerings-sensorer foran og bak de samme, bortsett fra sensorer for selvparkerings-systemer (Valeo Part4U), hvor det er egne parkerings-sensorer for dette. Du finner alle Valeo sensorene i Norsk Bildelkatalog. Parkerings-sensorene er bestilt til lager, og forventes å være på lager i Skien i uke 31.

I tillegg til fabrikk-monterte sensorer leverer vi også et komplett parkerings-sensor ettermonteringssett som heter Valeo Beep & Park. Beep & Park kan monteres bak på biler som ikke har dette fabrikk-montert. 

5. juli 2016 - Skrevet av: Kjetil Gundersen