Romnes

Nye produkter våren ‘17

Denne våren har vi flere nye og spennende produkter å tilby. Luftfjæring fra Arnott, mellomaksler fra GKN, radiatorer og intercoolere fra Nissens og Valeo samt vindusspyler pumper fra Sidat. Alle de nye produktene under er å finne på Norsk Bildelkatalog fra og med mandag 24. april.

Luftfjæring fra Arnott

Endelig kan vi tilby luftfjæring til de fleste bilmodeller. Amerikanske Arnott tilbyr et omfattende program av luftfjærer, belger og kompressorer.

Arnott sitt hovedlager for Europa ligger i Nederland. Hos Romnes i Skien har vi lagt til lager alle de mest populære numrene, og vi kan i tillegg skaffe hurtig med ekspresspakker fra sentrallageret i Nederland. 

Arnott_500

Mellomaksler fra GKN

Vi har nylig startet opp et samarbeide med GKN om distribusjon av mellomaksler. Programmet omfatter cirka 150 delenumre, og de mest kurante av disse har vi lagt til lager i Skien. Mellomaksler som ikke er lagervare kan i de fleste tilfeller skaffes fra GKN sitt sentrallager i Tyskland, med noe leveringstid.

GKN er en global leverandør innen drivsystemer, og som samarbeider med mange av verdens ledende bilprodusenter. 

GKN_mellomaksler_500

 

Radiatorer og intercoolere fra Nissens og Valeo

Vi er nå klare med et program av radiatorer og intercoolere fra Nissens og Valeo. Nissens er markedsledende innenfor motorkjøling til ettermarkedet, og produserer flere steder i Europa og USA.

Valeo produserer alt innenfor klima og kjøling til bilindustrien globalt, og er en av verdens største underleverandører til bilindustrien.

Til sammen tilbyr de to produsentene et godt utvalg av radiatorer og intercoolere.

Radiatorer_600

 

Spylerpumper fra Sidat

Vi har lagt til lager spylerpumper fra italienske Sidat. Programmet er kompakt og består av cirka 80 delenumre. Sidat spylerpumpene har OE-kvalitet og gunstige priser. 

Spylerpumper_fra_Sidat

21. april 2017 - Skrevet av: Kjetil Gundersen