Romnes

Ny Romnes-grossist i Arendal

Romnes har startet opp ny grossist i Arendal. Med på laget er flere kjente bransjefolk med lang erfaring. Med Romnes Arendal får bilverkstedene i distriktet tilgang til kjente merkevarer, rask levering og verkstedkjede-konseptet SjekkPunkt.

Gutta på utsiden av bygget 700pix

På Stoa, i Sørsvannsveien 10 har Romnes Arendal AS leid lokaler, som tidligere har huset PS data. Arealet er på 1300 m2 med lager og kontor. Med fra starten er Espen Evensen, Stefan Tore Fredriksen, Per Arne Grøsle, Jarle Finsrud og Hans Petter Endresen, som har lang fartstid i bilbransjen, hovedsakelig innen bildeler. Nå er endelig alt på plass, både deler, systemer, og distribusjonsløsninger, sier Espen Evensen som er avdelingsleder for det nye selskapet. Vi har jobbet både dager og kvelder, og hatt hjelp av kolleger fra moderselskapet Romnes AS i Skien.

Slitedeler
Lagerlokalet er fylt opp med hele Romnes spekteret innen slite- og servicedeler. Romnes representerer mange anerkjente kvalitetsprodusenter, som også er leverandører til bilindustrien globalt. - Vi synes det er viktig å levere kjente kvalitets-deler som gir trygghet for både bilverksted og bileier, sier Espen. Vårt leveringsomfang omfatter i praksis det aller meste som bilverkstedet trenger i det daglige.

SjekkPunkt
Med egen Romnes-grossist på plass i Arendal, håper vi at flere av bilverkstedene i Aust-Agder vil se nærmere på SjekkPunkt Bilverksted kjeden. SjekkPunkt tilbyr medlemsverkstedene teknisk kompetanse, markedsføring, kundeoppfølging, innkjøpsavtaler og støtte til den daglige verksteddriften. I SjekkPunkt legges det stor vekt på et tett oppfølging og direkte samarbeid med hvert enkelt medlem. Det er korte beslutningsveier og stor verkstedinnflytelse. I den siste verkstedundersøkelsen gjennomført av Motorbransjen i ble Sjekkpunkt kåret til landets beste verkstedkjede, for tredje år på rad.

Velkommen til oss!

 
   
   
13. april 2016 - Skrevet av: Kjetil Gundersen