Romnes

ESI med online oppdateringer

Bosch ESI[tronic] 2.0 kommer snart med ny utgave av programvaren, versjon 2013/1. De viktigste nyhetene er mulighet for online oppdateringer, og mulighet for å bruke VIN-nr som kjøretøyidentifisering. I tillegg kommer alle nye koblingsskjemaer i "fullskjema-visning" noe som gjør det mer oversiktlig å jobbe med koblingsskjemaer.

DG_ESI[tronic]_anschluss_ne

Online oppdateringer
ESI[tronic] 2.0 har fra og med versjon 2012/4 inkludert en funksjon for online oppdateringer. Funksjonen heter Diagnostic Download Manager (DDM).

Diagnose og SIS oppdateringer
I den nye versjonen er det hele 3474 nye oppdateringer for diagnose, i tillegg til 2004 oppdateringer for SIS veiledninger!

VIN-identifikasjon for enkelte merker
Det blir også mulig å identifisere kjøretøy via VIN-nummer. Dette vil foreløpig gjelde for; Alfa Romeo, BMW, Mini, Nissan, Skoda og Volvo.

Koblingsskjemaer i fullskjema-visning 
Å lese koblingsskjemaer kan ofte være en utfordring. Men det hjelper når skjemaet vises i såkalt fullskjema-visning, som gjør at du ser hele skjemaet i et og samme bilde. Alle ESI koblingsskjemaer som er produsert fra og med januar 2012, er nå tilgjengelige fullskjema-visning. Dermed blir det enklere og er oversiktlig å jobbe med skjemaer.

29. januar 2013 - Skrevet av: Kjetil Gundersen