Alle deler teller!

Brikker på plass

Samarbeider du med Romnes, får du det du trenger når du trenger det: Alt av slitedeler, selvfølgelig, men også verkstedkonsepter, verktøy, diagnoseutstyr, online delekataloger og planleggings- og faktureringssystemer.

shadowline

icon_slitedeler

Slitedeler

Romnes tilbyr kvalitetsprodukter fra kjente deleprodusenter, og leverer deler til alle vanlige bilmodeller på norske veier. Like viktig som produktenes høye kvalitet, er Romnes sin evne til å levere raskt og riktig. Vi tilbyr mer enn 200 000 ulike deler som dekker verkstedets daglige behov. Dette ville ikke vært mulig uten erfarne, dedikerte og meget kompetente medarbeidere.

line

Nettkataloger

Norsk Bildelkatalog og Uparts bidrar til enklere og mer effektiv verksteddrift. Norsk Bildelkatalog er en av de mest omfattende delekatalogene på proffmarkedet. Katalogen er svært enkel i bruk: Søk på bilens registreringsnummer, finn de aktuelle delene – og bestill. Supplerer du med Uparts, får du rask og enkel tilgang til et stort spekter av universalprodukter, verkstedmateriell og kjemi.

icon_nettkatalog

line

icon_verkstedkonsepter

Verkstedkonsepter

Sjekkpunkt gjør verksteddriften enklere. Som medlem i kjeden får verkstedet blant annet tilgang på relevante tekniske kurs og verktøybank, og du har alltid et støtteapparat i ryggen. Som en hyggelig bonus blir dere en del av et faglig og sosialt miljø. I Sjekkpunkt er ditt verksted fortsatt like selvstendig som før. Romnes tilbyr også produktkonsepter som Delphi AC-partner og Delphi Service Centre Diesel. Dette er spesialiserte produktkonsepter som gir verkstedet økt teknisk kompetanse på områdene.

line

Diagnose

Romnes tilbyr diagnoseutstyr fra de ledende produsentene Bosch og Delphi, og leverer skalerbare løsninger for alle bilverksteder. Diagnosesystemene kan leveres med integrerte feilsøkingsveiledninger og tekniske data, og kan utvides med Hotline tjenester etter ønske. I tillegg leverer Romnes også NB Biltek tekniske data og serviceskjemaer, som er integrert i Norsk Bildelkatalog.

icon_diagnose

line

icon_planleggfakturering

Planlegging og fakturering

Det administrative dataprogrammet Future er utviklet av bilverksteder, for bilverksteder. Future forenkler hele prosessen fra kunden ringer, til kunden har betalt. Future inneholder alt du forventer av et moderne planleggings- og faktureringssystem; som tilbud, avtalebok, arbeidsordre, fakturering, sms til kunde, delekatalog, historikk, stempling med strekkode, rapportering – og overføring til regnskap.

line

31. august 2020