Med Romnes faller brikkene på plass

Samarbeider du med Romnes, får du det du trenger når du trenger det: Alt av slitedeler, selvfølgelig, men også verkstedkonsepter, diagnoseutstyr, online delekataloger og planleggings- og faktureringssystemer. Romnes er komplett og bidrar til knirkefri verksteddrift.

Read more...

Merkevarer du kjenner!

Romnes forhandler slitedeler fra noen av verdens mest kjente merke- og kvalitetsleverandører. Felles for dem alle, er at de også leverer til bilprodusentene. Det betyr at  "originaldeler" ofte er akkurat de samme som kommer fra Romnes. Det gir deg trygghet fordi du vet at du alltid selger original merkekvalitet.

Read more...

Sjekkpunkt - bli med i kjeden du også!

Romnes var i sin tid en av flere initiativtakere bak verkstedkjeden SjekkPunkt. Gjennom SjekkPunkt bidrar vi til å gi frittstående verksteder i Norge tilgang på profesjonell teknisk og driftsmessig utdanning, felles markedsføring, og bildeler av fullverdig kvalitet fra kjente merkeleverandører. I dag er SjekkPunkt en av de store verkstedkjedene i Norge med mer enn 160 av landets mest erfarne, frittstående bilverksteder og lokale deleleverandører med på laget.

Read more...
Left Right